Jan 30 2019
30. January 2019

Den nye Ferielov 2020 og vejen dertil

  • 09:00 AM
  • Fjelsted Skov Kro og Konference, Store Landevej 92, 5592 Ejby.

Invitation til Inspirationsdag den 30. januar 2019

 

Deltag i inspirationsdag, der giver dig en lavpraktisk indføring i, hvad den nye ferielov betyder for lønadministrationen i din virksomhed. Vi stiller skarpt på hvordan du helt lavpraktisk kan gribe de mange ændringer an, og vi kommer også ind på nogle af de respektive systemer, som skal kunne håndtere ferieloven.

 

Følgende emner bliver behandlet på dagen 

• Indblik i ferieloven – de juridiske aspekter v./ Advokat Jon Lauritzen

• Forberedelse til den nye Ferielov – systemer og versioner

• Lessor Payroll & den nye ferielov – Nyheder, releases, E-indkomst, indberetninger medarbejderopsætning tid og fremmøde til produktion og/eller projekt m.v.

• Håndtering af brugerrettigheder for lønfolk til at se løn for timelønnede eller funktionærer

• GDPR – anonymisering af medarbejder data

• Mulighederne med Dynamics 365 HR/Talent

 

Tid: Onsdag den 30. januar 2019 kl. 9.00 – 14.30

Sted: Fjelsted Skov Kro og Konference, Store Landevej 92, 5592 Ejby

 


Om Jon Lauritzen

Advokat Jon Lauritzen har en dyb indsigt indenfor den nye ferielov og dens konsekvenser for virksomhederne. Jon leverer både relevante og nyttige betragtninger med et praktisk udgangspunkt.

Jon beskæftiger sig med generel erhvervsrådgivning og er specialist inden for juridiske spørgsmål med relation til ansættelses-, skatte- og IT-ret. Inden for ansættelsesretten arbejder Jon med alle områder, der er relevante for private- og offentlige arbejdsgivere og yder også rådgivning til medarbejdere. Jon har været udnævnt som bisidder i flere kommisioner, herunder skattesagskommisionen og statsløsekommisionen, kommisionen om politiets håndtering af Tibet’s demonstranter og undersøgelseskommisionen om SKAT.


Målgruppe

Inspirationsdagen henvender sig til virksomheder, der har – eller påtænker – Lessor Payroll til håndtering af løn, Dynamics AX eller Dynamics 365 Operations, samt Dynamics 365 HR/Talent som platform. Eller, hvis du bare vil være klædt godt på med basis juridisk viden, til den nye ferielov.

 

Deltagelse er gratis.

Vi glæder os til at se dig.